April 18, 2012

Spring in Notting Hill

Pembridge Crescent


Després de quatre mesos de parón per diferents motius, torno canviant una mica l'estètica i el motor del bloc.
Fa temps que segueixo blocs de moda, la majoria són egoblogs on les autores pengen cada dia els seus looks. És un fenòmen en massa, n'hi ha cinquanta mil, de més i menys professionals, n'hi ha de firmes low cost i n'hi ha de primeres firmes però la gran majoria són más de lo mismo... Per exemple, si Zara treu uns pantalons groc fluor, color que ara està molt IN*, durant les setmanes seguents tindrem milers de bloggers penjant looks amb els pantalons de Zara. Si per aquelles coses la citada peça t'agrada -és un cas irreal- i intentes aconseguir-la: misión imposible, ja estarà esgotadissima. D'altra banda molts blocs lligats a revistes de moda obliguen a les bloggers a penjar un outfit cada dia, lo qual està bé per veure varietat però és poc realista...qui es vesteix amb un look diferent els 365 dies de l'any??? Tranquilitat: NINGÚ!
Dit això tinc uns quants blocs preferits que si segueixo habitualment perquè m'agrada la moda i m'agrada estar al dia de les tendències.
Quan vaig obrir el bloc podriem dir que vaig fer un intent de crear un egoblog però ara em ve de gust donar-li un altre aire, quin? Encara ni el sé, l'únic que sé es que em ve de gust escriure.
He penjat una foto que vaig fer ahir caminant per un dels carrers paral.lels a Portobello Road**, d'aquest barri normalment em criden l'atenció les cases però ahir van ser aquests arbres de flors roses i la cruïlla en sí.
Fins aviat!!***


*L'expressió 'estar in' es refereix a estar de moda/ser tendència.
**El famós carrer on es fa el famós mercat del famós barri que surt a la famosa pel.lícula Notting Hill.
***No sé quan serà aquest aviat però tornaré!


1 comment:

Anonymous said...

Aqui tens una seguidora fidel escriguis el tema que escriguis. Espero aquest 'fins aviat' ansiosa.

Muaaa**

GG xoxo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...