July 18, 2011

3, 2, 1..comencem, let's start! Look Shopping

Anna
Vesteixo camiseta amb print al davant, shorts texans, cinturó marró trenat i ballarines. Com a complements porto ulleres de sol, barret de palla i cabàs amb detall de topos vermells. Un look casual i estiuenc per una tarda de compres durant les meves vacances a Menorca.

I'm wearing T-shirt with print in the front, shorts, braided brown belt and flat shoes ballerinas style. As complementary outfit I'm wearing sunglasses, straw hat and straw bag oversize with details in red spots. A casual and summery look for a shopping afternoon during my hollidays in Menorca.

4 comments:

Anonymous said...

Oh Sí, crec que has escollit una bona foto per comentar, perquè tota tu i el teu estil encaixa a la perfecció amb la botiga i l'estil que té!!!!
Benvinguda al món del blog! ja saps que ara estàs agregada a la meva "barra de favoritos" jijijijij

I like it!!!

Sus.

Anonymous said...

Uauuu em moria de ganes de tenir aquest blog entre les meves pàgines de favoritos… Segur que aquest hobby com tu l’anomenes.... ens portarà moments especials i divertits (com ets tu).
Crec que per tu és un estil de vida, com per moltes de nosaltres ‘’viciades’’ a tot lo fashionable, ens encanta sentir-nos guapes i sí anar a la última…. I gràcies als teus consells segur que perfeccionarem les nostres combinacions.
També volia fer referencia al nom… m’encanta molt ben ‘’buscat’’ i mai millor dit.
Bé, després de llegir la presentació vaig a ‘’xafardejar’’ el look lady veranito que ens recomanes…. Mil petons i altre vegada enhorabona per la teva empenta!!

GEMMA.
Fan nº1 BSD (BuscaStyleDiary)

Anonymous said...

Mmmm un estil molt apropiat x anar de compres !!! Apa segur que amb aquest bloock ens jo passarem molt be !! A mes totes tenim gustos i estils diferents !! Estèreo entretingudes !!
Mar

Anonymous said...

Aiiii. Que chica mas buenmosa! Me encantaria q vengas a argentina a hacer shoping conmigo!

Mucha onda el blog, me re va ehh

Beso grande corazon

Joaco Vieytes with love

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...