August 10, 2011

Look Brother


Xavi

Camisa de lli ratllada en tons rosats i blanc arremangada, cinturó trenat i pantaló blau marí. Completa el look amb ulleres de sol edició limitada importades per mi mateixa des d'un viatge a Berlin per exprès desitg. Un look casual, fresc i elegant. 
Feliç aniversari des del blog estilós germà!

Linen shirt in pink & white stripes rolled up, braided belt and dark blue pants. Completes his look with limited edition sunglasses imported by myself from a trip to Berlin due to his wish. A casual, fresh and smart look. 
Happy birthday from the blog stylish brother!

xoxo anna

2 comments:

Anonymous said...

Elegant però no del tot. Bones marques però sense que és notin. Com molt bé comentes petits detalls interessants, les ulleres i el cinturò. Hauriem de saber si als canells porta rellotge o no. Crec que una polsereta de pell, poder trenada, marron fosc encara ajudaria més al acabat del look. I faltaria saber les sabates, que apostaria a que són força diferents a les del seu germà.

A destacar les grenyes! Encara m'enrecordo de les que portava a l'època Nirvana (foto d'en kurt a l'abre de nadal).

Feliç dia d'aniversari!

A.

Anonymous said...

Wenu wenu està clar que és un look complert i molt encertat!! Curiós detall el de les ulleres, recordo haver-te acompanyat a comprar-ne unes a Berlin...serien aquestes???? Jijiji

Sus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...