October 21, 2011

Inspiration

Aquesta setmana he trobat aquests looks a les revistes que corrien per casa...
This week I found these outfits in some magazines that were hanging around my place...


Olivia Palermo

Simplement m'encanta aquest jersei! 
I simply love that sweater!Irina Shayk & Carlota de Monaco

De la 'supermodel' m'agrada el super bolso de Hermès i com combina els colors del seu look amb el del bolso en aquest cas i de la Carlota m'agrada que combini una camiseta totalment bàsica i senzilla amb una faldilla i un Chanel aconseguint un look molt chic.
From the supermodel I like her super Hermès bag and how she combines her outfit colours with the colour of the bag in this case. And from Charlotte I like how she manages to combine a totally simple and basic tee with a skirt and a Chanel to get a very chic outfit.Kate Moss & Paulina Rubio

El vestit de la Kate és senzill però alhora elegant per una sortida nocturna, el 'però' és que s'ha d'estar com un secall per portar-lo amb dignitat... El vestit vermell de la Pau m'agrada perquè és sutil, gens cenyit, amb mànigues franceses i coll de barco, pel meu gust els complements daurats li treuen una mica de protagonisme al vestit però el look és encertat. Lo matador són les sabates de plataforma bastant ordinàries que he tallat de la foto directament..!:)
Kate's dress is simple but elegant at the same time for a night out. The only 'but' is that you have to be really skinny to wear it with dignity... I like the red dress that Paulina wears because it is subtle, not tight, with french sleeves and boat neck. Gold complemments cover a bit the dress essence but in general the outfit looks well. What 'kills' the outfit is the pair of shoes she's wearing (too ordinary wedges) which I removed from the pic right away...!:)

Bon cap de setmana! Have a great weekend!

xoxo anna

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...